Domácí produkty

Nabízíme domácí pesto, omáčku sugo, těsto na pizzu, chléb, tostato, ledové čaje a další.

Sugo: Naší rajčatovou omáčku (sugo), kterou používáme jako základ na naší pizzu, si vyrábíme z rajčátek San Marzano, ty se pěstují výhradně v oblasti Agro Sarnese Nocerino, na úpatí Vesuvu. Doslova svítí svou jasnou, červenou barvou, mají málo semínek, chutnají úžasně šťavnatě a sladce aromaticky. Vy si ji můžete zakoupit taktéž u nás na pobočce v Dejvicích.

Pesto: Na přípravu našich domácích pest (bazalkové, pistáciové, olivové nebo pesto ze sušených rajčat) používáme vždy jen čerstvé a kvalitní suroviny. Vy máte možnost ochutnat je přímo na našich výrobcích nebo si je můžete zakoupit a připravit si z nich doma pizzu nebo těstoviny. Sami se tak přesvědčíte o jejich kvalitě.

Tostato  jsou domácí krekry z bílého italského chleba s chutí olivového oleje, provensálského koření, česneku a tvrdého sýra Grana Padano. Díky dvojímu pečení jsou krekry křupavé a pěkně tostato [tostáto] opečené. Právě proto se velmi dobře hodí k vínu, pivu nebo jako odpolední snack.

Těsto na pizzu. Pro ty z Vás, kteří byste si rádi vyzkoušeli práci pizzaře, máme jedinečnou možnost. Můžete si u nás zakoupit nejen suroviny nezbytné na pizzu, ale také perfektně vyzrálé těsto. Doma si můžete udělat pizzu s pomocí celé rodiny a užít si u toho spoustu zábavy.